MENU
TANCAR
Connecta amb nosaltres:
Signals in Motion
Màrqueting

En el complex mercat actual, el màrqueting estratègic és essencial per tal d’augmentar la seva visibilitat, involucrar a la seva audiència i impulsar les vendes i el creixement del seu negoci

A Signals in Motion, els nostres serveis de màrqueting comencen amb una anàlisi profunda de la seva marca, els seus productes i la seva base de clients. Aprenem sobre la seva visió i història de negocis, i identifiquem les fortaleses i posicions d'avantatge principals. Amb això com a punt de partida, desenvolupem estratègies i missatges de màrqueting integrats per al seu negoci que li permetin connectar amb els seus clients objectiu i elevar la seva marca.

Maximitzant l'impacte del màrqueting:
Marca, recerca, digital, tradicional

Construcció de marca

• Estratègia de marca i posicionament per adestacar el seu negoci
• Màrqueting de continguts a través de blogs, xarxes socials i vídeo
• Creació de guies i missatges de marca per a assegurar la coherència

Recerca de mercat

• Recerca de mercats i segmentació per a enfocarla seva estratègia
• Proves amb usuaris i enquestes de retroalimentació per a entendre les necessitats del client
• Anàlisi de dades per a obtenir informació sobre el comportament del client

Màrqueting Digital

• SEO per a millorar la visibilitat en cercadorsi el trànsit del lloc web
• Anuncis PPC per a arribar a noves audiències en línia
• Campanyes d'email màrqueting que motivin al'acció

Màrqueting Tradicional

• Anuncis en premsa/TV/radio per a una difusiómés àmplia
• Màrqueting en fires i esdeveniments per acrear contactes i compromís
• Programes de referits i compartició social pera impulsar el boca a boca

Podem gestionar cada aspecte de l'execució de màrqueting: disseny gràfic, redacció de textos, producció, planificació de mitjans i més. O podem treballar en elements més petits i específics del seu mix de màrqueting. Les nostres campanyes no només augmenten el reconeixement, sinó que també influeixen en el comportament del consumidor i en les decisions de compra. Analitzem el rendiment de cada campanya en la qual treballem amb vostè i optimitzem la seva estratègia de màrqueting per aconseguir el màxim impacte.

Tota empresa necessita revisar contínuament les posicions de preus en el mercat, i la seva no és una excepció. La fixació de preus efectiva és un component estratègic clau del nostre enfocament de màrqueting integrat. Duem a terme anàlisis competitives i modelitzacions de demanda per a determinar els punts de preu òptims per a la rendibilitat en totes les seves línies de productes.

Signals in Motion
Signals in Motion

Vostè va començar el seu negoci amb una estratègia de distribució, però en un mercat cada vegada més globalitzat i digitalitzat, oferim solucions robustes per a millorar la seva rendibilitat. La disponibilitat dels seus productes i les bretxes en la seva presència en el mercat determinen una nova estratègia de distribució per a posar els seus productes enfront dels clients correctes, quan i on busquen comprar.

Les tàctiques poden incloure expandir la seva disponibilitat minorista/en línia, les relacions amb distribuïdors o l'abast de vendes directes. Optimitzem la seva plataforma de comerç electrònic per a compres i descàrregues sense friccions. Amb una integració de preus, ubicació i promoció, el seu màrqueting posa l'accent en tots els punts clau per a destacar mentre impulsa un creixement sostenible.

Comencem a dissenyar el seu èxit empresarial

Contacti amb nosaltres per programar la seva consulta gratuïta
Comenci ara